Technieken 
Voor een succesvolle presentatie

Alles om je presentatie of vergadering vlekkeloos te laten verlopen heb je bij LIV binnen handbereik.

Kies voor een
zorgeloze bijeenkomst

Een bijeenkomst bij LIV is altijd tot in de puntjes verzorgd. Je kunt dus rekenen op moderne, gebruiksvriendelijke techniek die jouw verhaal kracht bijzet.

Beeld, geluid en wifi
bij je presentatie

Een must voor elke presentatie is natuurlijk uitstekend beeld en geluid. En supersnelle, beveiligde wifi. Daar kun je bij ons dan ook op rekenen. In de Waalbrug en de Verlengde Waalbrug maak je gebruik van een 85 inch-touchscreenmonitor. Ook handig: dankzij Barco Clickshare staat jouw presentatie vanaf je tablet of laptop in een handomdraai op het scherm. Geen gedoe met snoertjes en uitgangen, maar gewoon techniek die werkt.

Technieken
bij grote groepen

Congres of bijeenkomst voor meer dan 30 personen? Toon dan je verhaal via het projectiescherm van 120 inch. De beamer heeft een VGA- en HDMI-aansluiting. En door de draadloze hand- en headset-microfoon ben je ook voor de mensen achter in de zaal uitstekend te volgen. Als je wilt kun je bovendien gebruikmaken van de verrijdbare spreekstoel.

Vergaderbenodigdheden

Aantekeningen maken bij een vergadering, workshop of presentatie kan dankzij de blocnotes en pennen die wij voor iedere deelnemer beschikbaar stellen. Daarnaast is in iedere vergaderruimte standaard een flipover met stiften aanwezig.

Waarom een presentatie houden bij LIV?

De zalen van LIV zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien staan er altijd koffie, thee, fruitwater, meeting mints en Tiny Tony’s voor je klaar.

Groot scherm en microfoon voor grote groepen
Gegarandeerd supersnelle wifi
Draadloos presenteren dankzij Barco Clickshare
Schrijfbenodigdheden voor alle deelnemers

Reserveer een zaal

Je vergadering of event bij ons organiseren? Reserveer direct een ruimte. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Reserveer een ruimte

of neem contact met ons op via
+31 (0)85 070 77 00, of stuur een email.