Brasserie 
Het warme middelpunt van LIV

Wat is er mooier dan jouw bijeenkomst organiseren op een locatie met een groot maatschappelijk hart?

LIV als social enterprise

Jij een goed verzorgde bijeenkomst. Zij meer kans op een mooie baan in de horeca. Lees hoe LIV werk maakt van sociaal ondernemen.

Samen helpen we mensen op weg

Midden in ons woonbelevingscentrum vind je de brasserie. Een geliefde plek om even neer te strijken na een intensieve vergadering of wooninspiratiesessie bij LIV. De brasserie wordt gerund door mensen van Pluryn met een afstand tot de arbeidsmarkt. Toppers met een hart van goud en een passie voor hospitality. Bij ons leren ze hoe het is om te werken in een horecazaak. Ervaring die ze straks meenemen als ze solliciteren naar een reguliere baan.

Onze medewerkers zijn enorm gemotiveerd en maken van jouw bezoek aan LIV een culinaire herinnering. Een professionele begeleider kijkt over hun schouder mee en stimuleert ze in hun ontwikkeling. Zo helpen we elkaar verder!

Verse producten van sociale partners

Je gasten kunnen rekenen op keurig verzorgde catering met lekkere, verse producten. En daarbij doe je ook nog eens iets goeds voor de maatschappij. Al het eten en drinken komt namelijk van sociale ondernemingen.

Ambachtelijk brood
van Hét Bakkerscafé
Verse soepen en buffetten
van BliXem Eetcafé
Ruim theeassortiment
van Bloesem Theehuis
Koffiebonen
van Coffyn

Reserveer een zaal

Je vergadering of event bij ons organiseren? Reserveer direct een ruimte. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Reserveer een ruimte

of neem contact met ons op via
+31 (0)85 070 77 00, of stuur een email.