Locatie

Wanneer je in LIV je bijeenkomst organiseert, dan kom je terecht in het mooiste woonbelevingscentrum van Nederland.

Het LIV-concept

Achter de glazen pui met daarachter vier huizen op ware grootte, schuilt het LIV-concept met een boeiend verhaal. Hier komen woonwensen tot leven.

In LIV staat de klant centraal

LIV is een samenwerkingsverband tussen verschillende nieuwbouwpartijen. Zij zagen namelijk dat het beter kon voor hun gezamenlijke klant. Beter, makkelijker en leuker. Ze sloegen de handen ineen en breidden hun partnership uit met andere experts, zodat de klant op één locatie, in één customer journey, terecht kon voor inspiratie en begeleiding.

Die klant is de koper van een nieuwbouwwoning; zijn klantreis staat in het LIV-concept centraal. Moest je voorheen met de koopovereenkomst van de aannemer onder de arm, naar diverse locaties in het land om ideeën op te doen en al je keuzes te maken; in LIV word je overspoeld met wooninspiratie en neem je de beslissingen voor je nieuwe woning onder één dak. In LIV komen alle woonkeuzes samen.

Begeleiding en advies door specialisten

Dat begint bij de financiering van de woning met een hypotheek, en gaat van de keuze voor een uitbouw (en hoe groot dan), de keuken en badkamer, de afwerking van de woning en eindigt bij het tuinklaar maken van de woning, zelfs al vóór oplevering. Een wooncoach begeleidt de klant gedurende het hele traject en is de schakel tussen klant en aannemer; specialisten brengen woonwensen in beeld en adviseren de klant in hun eigen vakgebied.

Beleef je nieuwe huis
maak betere woonkeuzes

Dankzij vier modelwoningen op ware grootte, is LIV een geweldige plek voor nieuwbouwkopers om zich te laten inspireren. Een klant loopt zelf door de woningen, bewondert alle mogelijkheden voor de keuken en badkamer en kan een kijkje nemen in de slaapkamers of op zolder. In LIV beleeft hij wat hij krijgt, en maakt daardoor betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. 

Kom langs en beleef het zelf!

De conference rooms bevinden zich op de eerste etage van ons woonbelevingscentrum:

LIV woonbelevingscentrum
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen
livwonen.nl

Maak een afspraak en kom kijken!

Je vindt ons hier

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Reserveer een zaal op onze locatie

Jouw vergadering, presentatie of training organiseren in LIV? Reserveer direct een ruimte. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Reserveer een zaal

of neem contact met ons op via
+31 (0)85 070 77 00, of stuur een email.