Zalen 
Waar alles mogelijk is

Inspirerend congres organiseren? Ongestoord vergaderen? Onze volledig uitgeruste zalen maken het mogelijk.

Zalen voor grote
en kleine groepen

LIV beschikt over één grote zaal, die in tweeën kan worden gesplitst voor bijeenkomsten in kleinere groepen. Reserveer je een vergaderzaaldan staan ook de sfeervolle lobby, de skybridge en ‘s zomers van de daktuin buiten tot je beschikking.

Zaal 1: Waalbrug

Met groepen tot 30 personen ben je van harte welkom in de Waalbrug. De Waalbrug is een prachtige ruimte van 76 m2 met daglicht, voorzien van alle technieken voor presentaties en vergaderingen, waaronder een 85 inch-presentatiemonitor met touchscreen. De vier modelwoningen in de showroom van woonbelevingscentrum LIV vormen het bijzondere decor voor je bijeenkomst.

Reserveer deze ruimte

Zaal 2: Verlengde Waalbrug

Is de Waalbrug op het gewenste dagdeel niet meer beschikbaar? Dan is de aangrenzende Verlengde Waalbrug een goed alternatief. Dit is een identieke ruimte. Met dezelfde faciliteiten, maar dan zonder daglicht. Daarom berekenen we voor deze vergaderruimte een gereduceerd tarief.

Let op: je kunt deze ruimte alleen boeken als de Waalbrug al gereserveerd is.

Reserveer deze ruimte

Zaal 3: Waalbrug + Verlengde Waalbrug

Een combinatie van de Waalbrug en Verlengde Waalbrug is met 152 m2 de ideale vergaderplek voor groepen van 30 tot 110 personen. In deze zaal kun je gebruikmaken van een beamer, 120 inch-projectiescherm, spreekstoel en microfoon met audioapparatuur.

Reserveer deze ruimte

Waarom een vergaderzaal huren bij LIV?

Een bijeenkomst in een van de zalen van LIV is altijd uitstekend verzorgd. Je bespreekt je wensen van tevoren met onze coördinator. Zij stelt een arrangement op maat samen.

Ruimte voor 10 tot 110 personen
Gegarandeerd supersnelle wifi
Alle presentatie- en vergaderbenodigdheden aanwezig
Inclusief gebruik van lobby, skybridge en daktuin

Reserveer een zaal

Je vergadering of event bij ons organiseren? Reserveer direct een ruimte. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Reserveer een ruimte

of neem contact met ons op via
+31 (0)85 070 77 00, of stuur een email.