Image
Image
Image
Image

Bijzondere horeca bij je vergadering

07 augustus 2018

Inmiddels weten steeds meer mensen dat je bij LIV ook een vergadering of bijeenkomst kunt organiseren. In onze vergaderruimtes kun je ongestoord en effectief met elkaar overleggen, gedachten uitwisselen of je presentatie houden. Wij bieden daarbij diverse horeca arrangementen aan, ondersteund door de brasserie in LIV.

De motor achter de brasserie in LIV, zijn medewerkers van Pluryn. LIV werkt samen met Pluryn om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten draaien in de maatschappij. Zij hebben een passie voor hospitality, maar hebben nog niet voldoende werkervaring om in een reguliere horecazaak mee te draaien. Dat leren ze in de brasserie van LIV. Zo worden ze klaargestoomd om in te stromen in een reguliere arbeidsomgeving.

Onze medewerkers zijn super gemotiveerd en maken van jouw bijeenkomst in LIV een culinaire herinnering. Ondertussen kijkt een professionele begeleider mee over hun schouder en stuurt bij waar nodig. Organiseer je een vergadering of bijeenkomst in LIV, dan maak je niet alleen indruk met een fantastische en inspirerende omgeving, maar draag je ook nog een maatschappelijk steentje bij!

Meer lezen? Kijk eens op de pagina over het organiseren van een vergadering of bijeenkomst in LIV!