Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Coronaproof vergaderopstellingen bij LIV

01 juni 2020

Heb jij sinds de corona maatregelen veel videocalls gehad? Ben jij inmiddels klaar voor een overleg in elkaars fysieke aanwezigheid, met een vergaderopstelling passend binnen de anderhalvemeter-samenleving? Organiseer dan jouw coronaproof vergadering bij LIV in Nijmegen!

Vergaderingen met anderhalvemeter afstand

Bij LIV kun je coronaproof bijeenkomsten organiseren voor gezelschappen tot en met 30 personen. Omdat we willen zorgen voor een veilige omgeving voor jou, jouw gasten en onze medewerkers, doen we dit wel met een aantal maatregelen. Wij volgen hierbij de landelijke richtlijnen van het RIVM. 

 

Vergaderopstellingen

Wie wel eens in woonbelevingscentrum LIV is geweest, weet dat we genoeg ruimte hebben om coronaproof vergaderopstellingen te garanderen. Onze vergaderruimtes zijn dan ook groots opgezet, zodat alle deelnemers aan het overleg minimaal 1,5 meter uit elkaar zitten. Er zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk:

  • U-vorm voor groepen tot en met 20 personen, ideaal als er ook een presentatie op het programma staat.
  • Vergaderopstelling in een kring tot en met 20 personen, waarbij alle deelnemers elkaar aan kunnen kijken.
  • Schoolopstelling voor bijeenkomsten tot en met 20 personen, heel geschikt voor trainingen en cursussen.
  • Theateropstelling voor lezingen en presentaties, waarin wij tot en met 30 personen kunnen ontvangen.

 

Mocht je een andere opstelling voor ogen hebben waarbij we de 1,5 meter kunnen respecteren, dan denken wij natuurlijk graag met je mee!

Uiteraard kun je in alle vergaderopstellingen rekenen op moderne, gebruiksvriendelijke technieken die jouw verhaal optimaal ondersteunen.

 

Video conference

Is een deelnemer aan het overleg verkouden, of om een andere reden niet in de gelegenheid om fysiek bij het overleg aanwezig te zijn? Met een online videoverbinding en optimale geluidsondersteuning in onze vergaderzaal kunnen alle genodigden toch deelnemen aan het overleg.

 

Coronaproof lunch

Wil je aansluitend of voorafgaand aan je overleg graag een lunch aanbieden? Ook dat kunnen wij op een verantwoorde manier voor je regelen. De medewerkers in onze brasserie werken volgens de richtlijnen in de horeca, zodat jij er zeker van kunt zijn dat ook jouw lunch coronaproof is. Wij zorgen ervoor dat de lunchruimte alleen door jouw gezelschap gebruikt wordt, zodat je geen andere bezoekers tegenkomt.

 

Waarom jouw coronaproof vergadering bij LIV

  • Er is genoeg ruimte voor vergaderopstellingen t/m 20 personen.
  • Deelnemers zitten minimaal 1,5 meter uit elkaar.
  • Videoverbinding mogelijk met optimale audio ondersteuning.
  • Prima verzorgde lunch door onze brasserie.
  • Je vergadert in het mooiste woonbelevingscentrum van Nederland!

 

Reserveer een vergaderzaal

Je vergadering, cursus of heisessie op een coronaproof wijze bij ons organiseren? Reserveer direct een ruimte. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.