Image
Image

Hartige hapjes bij jouw bijeenkomst

23 juni 2020

Jouw meeting in LIV, is hoe dan ook bijzonder. Je bent immers in het eerste en mooiste woonbelevingscentrum van Nederland! Maar je kunt het jouw gasten in LIV nóg aangenamer maken, door ze te verrassen met de lekkerste hartige hapjes. Lekker, weer eens wat anders!

Zeker als je een vergadering organiseert in de middag of vroege avond, en je gasten tussen de middag al een lunch genuttigd hebben. Vaak valt er later op de dag een dipje waarbij je snel geneigd bent te grijpen naar een zoete snack. Kan natuurlijk super lekker zijn, maar we proberen met z'n allen om wat gezonder te eten en minder suikers tot ons te nemen. Een hartig hapje biedt dan een ideale uitkomst!

 

Waar kun je uit kiezen

Als je je gasten graag een hartig hapje wilt bieden, kun je bij ons kiezen uit verschillende gerechten. We hebben mini-quiches in ons assortiment: een klein hartig taartje (doorsnede van 7 cm) in de smaken broccoli/brie of tomaat/mozzarella. De empanada's, gevuld met gekruid gehakt en/of gemarineerde groenten zijn eveneens een lekkere optie. De mini-hamburger doet het ook altijd goed. Een klein hamburgertje op een klein ambachtelijk broodje ziet er ontzettend feestelijk uit. En voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken, hebben we de vegetarische mini pizza.

De hartige hapjes zijn afkomstig van Blixem Catering, dus dan weet je zeker dat het met zorg en liefde bereid is.

 

Andere wensen? Laat het ons weten!

Je ziet het, er is voor ieder wat wils als je je gezelschap in LIV een hartig hapje wilt aanbieden tijdens een bijeenkomst. Liever een ander hartig hapje? Of wil je toch een zoete lekkernij aanbieden, voor bij de koffie bijvoorbeeld? Geen probleem! Neem even contact op en we nemen samen de mogelijkheden door!