Image

Onze website is live!

07 januari 2020

We hebben een nieuwe website, die helemaal gaat over de vergaderzalen die we bij LIV verhuren! LIV zelf als woonbelevingscentrum heeft als doelgroep de kopers van nieuwbouwwoningen. Maar met onze vergaderruimtes, bedienen we juist een puur zakelijke doelgroep. Organisaties die een inspirerende locatie zoeken voor een bijeenkomst, zoals een vergadering, presentatie of training, zijn bij LIV helemaal aan het juiste adres!

Aan alles gedacht

In LIV zorgen we ervoor dat jouw bijeenkomst een succes wordt. Wij hebben namelijk alles in huis! Naast de mooie ruimtes met uitzicht op de modelwoningen en stijlvol ingerichte appartementen, kun je rekenen op de onverdeelde aandacht van coördinator Dianne. En uiteraard beschikt elke zaal over moderne presentatietechnieken.

 

Samen helpen we mensen op weg

Medewerkers van onze brasserie verzorgen samen met Blixem de catering. Toppers met een hart van goud en een passie voor hospitality. Bij ons leren ze hoe het is om te werken in een horecazaak. Ervaring die ze straks meenemen als ze solliciteren naar een reguliere baan.

Onze medewerkers zijn enorm gemotiveerd en maken van jouw bezoek aan LIV een culinaire herinnering. Een professionele begeleider kijkt over hun schouder mee en stimuleert ze in hun ontwikkeling. Zo helpen we elkaar verder!

 

Jouw event bij LIV?

Op onze nieuwe website vind je alle mogelijkheden en prijzen, inclusief een compleet aanbod van onze arrangementen die we met Blixem hebben samengesteld. Een compleet verzorgd congres met luxe buffet of een kleinschalig overleg; alles kan bij LIV.

 

Wil jij een bijeenkomst plannen bij LIV? Reserveer direct jouw ruimte!