Vergaderlocatie
Voor overheden

Als gemeente of overheid organiseer je meetings en vergaderingen het liefst op een plek met een groot maatschappelijk hart. Kies voor LIV en haal meer uit je bijeenkomst.

Laat je inspireren

Ontdek onze unieke locatie te midden van 3000 m2 aan wooninspiratie en maak kennis met onze passie voor sociaal ondernemen.

Inspirerende vergaderzaal

Een training voor beleidsmedewerkers bij provincie of gemeente. Een heisessie met de adviseurs van een waterschap. Of een gemeentelijke brainstorm. LIV heeft alles in huis om bijeenkomsten voor overheden tot een succes te maken. En ‘in huis’ bedoelen we letterlijk: onze unieke overlegruimte bevindt zich immers in het allereerste woonbelevingscentrum van Nederland. Hier komen woonwensen van talloze nieuwbouwkopers tot leven. Een plek die creativiteit en focus stimuleert!

Een sociaal vergaderarrangement

Je gasten kunnen rekenen op goed verzorgde catering met lekkere, verse producten. En daarbij doe je ook nog eens iets goeds voor de maatschappij. Al het eten en drinken komt namelijk van sociale ondernemingen. Bij LIV vinden we sociaal ondernemen erg belangrijk. Daarom bieden wij samen met Pluryn ook werkervaringsplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze brasserie worden ze opgeleid en klaargestoomd voor een reguliere horecabaan.

Waarom jouw vergadering of evenement bij LIV?

Een bijeenkomst is bij LIV altijd tot in de puntjes geregeld. Je bespreekt je wensen van tevoren met onze coördinator Dianne. Zij stelt een arrangement op maat samen.

Gegarandeerd supersnelle wifi
Alle vergader- en presentatiebenodigdheden aanwezig
Complete arrangementen met lunch, diner of borrel
Catering door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Bekijk onze tarieven

Hieronder vind je een helder overzicht van onze tarieven per zaal en per arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij je bijeenkomst een arrangement op maat te laten samenstellen. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Zaalhuur

In elke zaal kun je vrij gebruikmaken van alle technieken en vergaderbenodigdheden. Let op: de Verlengde Waalbrug is alleen te huur als de Waalbrug op het gewenste tijdstip bezet is. 

Zaal

4 uur

8 uur

12 uur

Waalbrug

€ 235,-

€ 325,-

€ 370,-

Verlengde Waalbrug

€ 185,-

€ 275,-

€ 320,-

Waalbrug +
Verlengde Waalbrug

€ 345,-

€ 435,-

€ 480,-

Arrangementen

Elk arrangement is inclusief koffie, thee, fruitwater, meeting mints en Tiny Tony’s. Bier, wijn en fris factureren we op basis van nacalculatie (prijzen van € 2,02 tot € 2,89 per glas/flesje).

Arrangement

Prijs p.p.

4 uur standaard

€ 9,50

4 uur met uitgebreide lunch

€ 23,25

8 uur met uitgebreide lunch

€ 26,50

12 uur met uitgebreide
lunch en warm buffet

€ 45,-

Warm buffet bij een
4- of 8-uursarrangement

€ 18,50*

Zoete of hartige hapjes

Verras de deelnemers van je vergadering met lekkere zoete en hartige hapjes. Moeilijk kiezen? Wij stellen graag een passend arrangement voor je samen.

Hapje

Prijs p.p.

Brownie

€ 1,90

Lemon cake

€ 1,90

Arretjescake (tot 20 personen)

€ 1,85

Minihamburger

€ 2,55

Minipizza (vegetarisch)

€ 2,55

Hartig taartje broccoli-brie of
tomaat-mozzarella

€ 2,55

Empanadas (Spaans bladerdeeghapje
met kip, gehakt of groente)

€ 2,55

Knabbelgroente met dip

€ 2,55

Borrelkist: diverse soorten worst, kaas,
olijven, zoute stengels en mosterd

€ 13,75
(per 6 p.)

Reserveer een vergaderlocatie

Vergadering, overleg, presentatie of brainstorm bij ons organiseren? Reserveer direct een ruimte. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Reservering

of neem contact met ons op via
+31 (0)85 070 77 00, of stuur een email.