Vergaderlocatie
Voor onderwijs

Bijeenkomst voor onderwijspersoneel of studenten organiseren? Kies voor de originele en inspirerende vergaderlocatie van LIV.

Laat je inspireren

Jouw gezelschap prikkelen met een inspirerende bijeenkomst. Daarvoor leent LIV zich uitstekend. Vanwege onze unieke locatie te midden van 3000 m2 aan wooninspiratie én ons hart voor sociaal ondernemen.

Originele vergaderzaal

Een bijzondere ruimte voor een stagevoorlichtingsavond. Een originele vergaderlocatie voor het docententeam. LIV heeft alles in huis om bijeenkomsten voor scholen, kindcentra en onderwijsinstellingen tot een succes te maken. En ‘in huis’ bedoelen we letterlijk: onze unieke overlegruimte bevindt zich immers in het allereerste woonbelevingscentrum van Nederland. Hier worden woonwensen van talloze nieuwbouwkopers geboren en tot leven gebracht. Een plek die creativiteit en focus stimuleert!

Een sociaal vergaderarrangement

Je gasten kunnen rekenen op goed verzorgde catering met lekkere, verse producten. En daarbij doe je ook nog eens iets goeds voor de maatschappij. Al het eten en drinken komt namelijk van sociale ondernemingen. Bij LIV vinden we sociaal ondernemen erg belangrijk. Daarom bieden wij samen met Pluryn ook werkervaringsplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze brasserie worden ze opgeleid en klaargestoomd voor een reguliere horecabaan.

Waarom jouw vergadering of evenement bij LIV?

Een bijeenkomst is bij LIV altijd tot in de puntjes geregeld. Je bespreekt je wensen van tevoren met onze coördinator Dianne. Zij stelt een arrangement op maat samen.

Gegarandeerd supersnelle wifi
Alle vergader- en presentatiebenodigdheden aanwezig
Catering door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Complete arrangementen met lunch, diner of borrel

Bekijk onze tarieven

Hieronder vind je een helder overzicht van onze tarieven per zaal en per arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij je bijeenkomst een arrangement op maat te laten samenstellen. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Zaalhuur

In elke zaal kun je vrij gebruikmaken van alle technieken en vergaderbenodigdheden. Let op: de Verlengde Waalbrug is alleen te huur als de Waalbrug op het gewenste tijdstip bezet is. 

Zaal

4 uur

8 uur

12 uur

Waalbrug

€ 235,-

€ 325,-

€ 370,-

Verlengde Waalbrug

€ 185,-

€ 275,-

€ 320,-

Waalbrug +
Verlengde Waalbrug

€ 345,-

€ 435,-

€ 480,-

Arrangementen

Elk arrangement is inclusief koffie, thee, fruitwater, meeting mints en Tiny Tony’s. Bier, wijn en fris factureren we op basis van nacalculatie (prijzen van € 2,02 tot € 2,89 per glas/flesje).

Arrangement

Prijs p.p.

4 uur standaard

€ 9,50

4 uur met uitgebreide lunch

€ 23,25

8 uur met uitgebreide lunch

€ 26,50

12 uur met uitgebreide
lunch en warm buffet

€ 45,-

Warm buffet bij een
4- of 8-uursarrangement

€ 18,50*

Zoete of hartige hapjes

Verras de deelnemers van je vergadering met lekkere zoete en hartige hapjes. Moeilijk kiezen? Wij stellen graag een passend arrangement voor je samen.

Hapje

Prijs p.p.

Brownie

€ 1,90

Lemon cake

€ 1,90

Arretjescake (tot 20 personen)

€ 1,85

Minihamburger

€ 2,55

Minipizza (vegetarisch)

€ 2,55

Hartig taartje broccoli-brie of
tomaat-mozzarella

€ 2,55

Empanadas (Spaans bladerdeeghapje
met kip, gehakt of groente)

€ 2,55

Knabbelgroente met dip

€ 2,55

Borrelkist: diverse soorten worst, kaas,
olijven, zoute stengels en mosterd

€ 13,75
(per 6 p.)

Reserveer een vergaderlocatie

Vergadering, heisessie, presentatie of brainstorm voor het onderwijs bij ons organiseren? Reserveer direct een zaal. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Reserveer een vergaderruimte

of neem contact met ons op via
+31 (0)85 070 77 00, of stuur een email.