Vergaderlocatie
Voor woningbouw en corporaties

LIV heeft de ideale vergaderruimte voor iedere organisatie in de bouw- of woonsector. Boek een zaal en ontdek samen met je gasten of collega’s de nieuwste woontrends voor binnen en buiten.

Beleef wonen op ware grootte

Verras je gezelschap met een goed verzorgde vergaderlocatie in het hart van 3000 m2 aan wooninspiratie.

Inspirerende vergaderzaal

Een meeting bij LIV is allesbehalve alledaags. Toch voelt iedereen zich bij ons meteen thuis. Dat geldt in het bijzonder voor bouwbedrijven en woningcorporaties. Logisch, de unieke overlegruimte bevindt zich immers in het allereerste woonbelevingscentrum van Nederland. Hier komen woonwensen van talloze nieuwbouwkopers tot leven, nog voordat de daadwerkelijke bouw is begonnen. Alleen al van de buitenkant ziet dat er imposant uit. En ook vanuit de vergaderruimte zelf heb je mooi zicht op de modelwoningen en appartementen in verschillende interieurstijlen. Dé plek om samen met andere bouw- en woonspecialisten inspiratie op te doen!

Vergadering inclusief rondleiding

Combineer je vergadering, co-makersdag of presentatie met een rondleiding bij LIV en maak van jouw bijeenkomst een heuse belevenis. Hoe bijzonder is het om met allemaal bouw- en woningspecialisten door de ruimtes te wandelen en de verschillende stijlen, kleuren en materialen die we hier ‘in huis’ hebben te bewonderen? Een mooi moment van ontspanning, dat ook nog eens volop gespreksstof en nieuwe inspiratie oplevert.

Waarom jouw vergadering of evenement bij LIV?

Een bijeenkomst is bij LIV altijd tot in de puntjes geregeld. Je bespreekt je wensen van tevoren met onze coördinator Dianne. Zij stelt een arrangement op maat samen.

Gegarandeerd supersnelle wifi
Alle vergader- en presentatiebenodigdheden aanwezig
Inclusief koffie, thee, water, meeting mints en Tiny Tony’s
Complete arrangementen met lunch, diner of borrel

Bekijk de tarieven

Hieronder vind je een helder overzicht van onze tarieven per zaal en per arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij je bijeenkomst een arrangement op maat te laten samenstellen. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Zaalhuur

In elke zaal kun je vrij gebruikmaken van alle technieken en vergaderbenodigdheden. Let op: de Verlengde Waalbrug is alleen te huur als de Waalbrug op het gewenste tijdstip bezet is. 

Zaal

4 uur

8 uur

12 uur

Waalbrug

€ 235,-

€ 325,-

€ 370,-

Verlengde Waalbrug

€ 185,-

€ 275,-

€ 320,-

Waalbrug +
Verlengde Waalbrug

€ 345,-

€ 435,-

€ 480,-

Arrangementen

Elk arrangement is inclusief koffie, thee, fruitwater, meeting mints en Tiny Tony’s. Bier, wijn en fris factureren we op basis van nacalculatie (prijzen van € 2,02 tot € 2,89 per glas/flesje).

Arrangement

Prijs p.p.

4 uur standaard

€ 9,50

4 uur met uitgebreide lunch

€ 23,25

8 uur met uitgebreide lunch

€ 26,50

12 uur met uitgebreide
lunch en warm buffet

€ 45,-

Warm buffet bij een
4- of 8-uursarrangement

€ 18,50*

Zoete of hartige hapjes

Verras de deelnemers van je vergadering met lekkere zoete en hartige hapjes. Moeilijk kiezen? Wij stellen graag een passend arrangement voor je samen.

Hapje

Prijs p.p.

Brownie

€ 1,90

Lemon cake

€ 1,90

Arretjescake (tot 20 personen)

€ 1,85

Minihamburger

€ 2,55

Minipizza (vegetarisch)

€ 2,55

Hartig taartje broccoli-brie of
tomaat-mozzarella

€ 2,55

Empanadas (Spaans bladerdeeghapje
met kip, gehakt of groente)

€ 2,55

Knabbelgroente met dip

€ 2,55

Borrelkist: diverse soorten worst, kaas,
olijven, zoute stengels en mosterd

€ 13,75
(per 6 p.)

Reserveer een vergaderlocatie

Vergadering, overleg, meeting of co-makersdag bij ons organiseren? Reserveer direct een ruimte. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Reserveer een vergaderruimte >>

of neem contact met ons op via
+31 (0)85 070 77 00, of stuur een email.